مراحل راه‌اندازی کسب و کار اینترنتی

مراحل راه‌اندازی کسب و کار اینترنتی

مراحل راه‌اندازی کسب و کار اینترنتی

برای اینکه بتوانیم یک کسب و کار اینترنتی داشته باشیم باید مراحل خاصی را دنبال کنیم:

1-ایده
راه‌اندازی کسب وکار اینترنتی همیشه با موفقیت همراه نخواهد بود. بیزینس‌هایی می‌توانند موفق شوند که دارای یک ایده جدید باشند. ایده کسب وکار اینترنتی می‌تواند زمینه ارزش‌آفرینی را برای بنیان‌گذاران فراهم آورد.

در یک ایده باید مزیّت رقابتی مشخصی نسبت به سایر ایده‌های مشابه وجود داشته باشد. اگر شما یک ایده دارید ولی هنوز تردید دارید که ایده شما می‌تواند مزیّتی ایجاد کند یا نه، می‌توانید با تهیه دوره علاقه تا درآمد- راه‌اندازی کسب وکار موفق اطلاعات لازم در این زمینه را بدست آورید.

2- شناخت بازار و رقبا
بسیاری از اوقات در راه‌اندازی یک کسب وکار اینترنتی یک ایده جذاب در اختیار داریم امّا واقعیت این است که بازار ظرفیت لازم را برای پذیرش ایده ندارد. قبل از راه‌اندازی کسب وکار اینترنتی باید به اعتبار سنجی ایده بپردازیم.
در اعتبار سنجی علاوه بر تحقیقات بازار باید به آنالیز رقبا نیز پرداخت. شاید ایده ما قبلا توسط رقبا اجرا شده باشد یا اینکه رقبای قوی‌تری از ما در بازار حضور داشته باشند. کسب اطلاعات در این زمینه‌ها می‌تواند به ما برای راه‌اندازی یک کسب و کار موفق کمک کند.

3- زیرساخت و مجوزهای مورد نیاز برای راه‌اندازی کسب وکار اینترنتی
کسب وکارهای اینترنتی بسیار جذاب‌اند، زیرا با کمترین هزینه‌ها می‌توان کار را شروع کرد. امّا سادگی و جذابیّت این نوع از کسب وکار باعث می‌شود تا بنیان‌گذاران توجه کافی را به زیرساخت‌های مورد نیاز یک کسب وکار آنلاین نداشته باشند.

علاوه بر زیرساخت مورد نیاز برای راه‌اندازی یک کسب وکار، باید به مجوزهای مورد نیاز از سازمان‌ها و نهادهای دولتی هم توجه کنیم. دریافت مجوز از اتحادیه کسب وکارهای اینترنتی و دریافت اینماد از نکات مهم در راه‌اندازی یک کسب وکار اینترنتی است.

4- نقش علاقمندی در راه‌اندازی یک کسب و کار موفق
برای اینکه در هر کسب وکاری موفق شویم علاقه و انگیزه نقش مهمی را ایفا می‌کند. راه‌اندازی کسب وکار اینترنتی نیز از این قاعده مستثنی نیست. برای اینکه در بیزینس خود موفق شوید بر اساس علاقمندی و توانایی‌های خود به انتخاب یک زمینه کاری بپردازید.

آشنایی داشتن با حوزه کاری یک بیزینس می‌تواند به شما کمک کند تا فرآیندهای رشد و توسعه را سریع‌تر طی کنید.

الف)تعیین ساختار هزینه و درآمدها
برای راه‌اندازی یک کسب وکار موفق باید به ساختار هزینه‌ها توجه داشت. درست است که در شروع راه‌اندازی یک کسب وکار اینترنتی تنها به یک سایت فروشگاهی یا پیج اینستاگرامی نیاز داریم، امّا در ادامه با هزینه‌های پنهان زیادی مواجه می‌شویم. به عنوان مثال برای موفقیت در راه‌اندازی کسب وکار اینترنتی نیاز به یک پلن اجرایی برای بازاریابی محصولات یا خدمات داریم. به همین دلیل بهتر است قبل از شروع کار آموزش‌های لازم را در این زمینه تهیه کنیم.

آشنایی با مراحل بازاریابی، سیستم‌سازی ، برندینگ و فروش در کسب و کارهای آنلاین

همچنین برای اینکه بتوان به راحتی یک کسب و کار را در آینده توسعه داد باید یک مدل درآمدی داشته باشیم. در راه‌اندازی کسب وکار اینترنتی باید به سیستم‌سازی، برندینگ و امور مالی توجه ویژه‌ای داشت. زیرا بسیاری از بخش‌ها از همین ناحیه دچار آسیب و شکست (Fail) می‌شوند.

ب)مدیریت برنامه و ارزیابی عملکرد
راه‌اندازی کسب وکار اینترنتی ساده‌ترین بخش کار است؛ اما نکته مهم این است که بتوان فرآیندهای کاری را مدیریت و با ارزیابی عملکرد بخش‌های مختلف به سمت موفقیت حرکت کرد. متاسفانه بسیاری از مدیران کسب وکارهای اینترنتی دانش فنی خوبی دارند ولی در زمینه‌های مدیریتی و طراحی بیزینس پلن از تجربه کافی برخوردار نیستند. به همین دلیل نیاز مبرمی به آموزش در این زمینه‌ها دارند.

جدیدترین مقالات

بالاترین کیفیت محصولات

بالاترین امنیت خرید

خرید و دانلود آنی

پشتیبانی بسیار سریع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید